50 butlletins i un blog

L’Institut d’Estudis de l’Autogovern ha tingut una cura especial en la seva activitat, adreçada a confegir idees, narratives i impuls en relació amb la generació d’un espai d’autogovern robust i consistent per a Catalunya, alhora que vinculada a la participació en els debats internacionals més rellevants en relació amb la descentralització i el federalisme. Una eina crucial en aquesta tasca de socialització de l’activitat i l’expertesa de la institució ha estat el Butlletí d’Estudis de l’Autogovern, que arriba ara al número 50. Durant més d’un lustre, el Butlletí ha portat als seus centenars de subscriptors una informació actualitzada de l’activitat de l’Institut.


Havent arribat a aquesta xifra rodona dels cinquanta números del Butlletí, l’Institut decideix aprofundir en els seus esforços de divulgació, amb la finalitat de reforçar la seva posició com a referent a Catalunya en relació amb les qüestions relatives a l’autogovern i, en general, als diversos debats sobre la distribució territorial del poder que es desenvolupen arreu. A partir d’ara, el Butlletí es veurà complementat per l’existència del Blog de l’Autogovern, on anirà apareixent, de manera puntual, informació en relació amb l’activitat de l’Institut, així com notes en relació amb temes d’actualitat que permetin als nostres seguidors i seguidores tenir una perspectiva en relació amb les qüestions més transcendents que afecten a l’autogovern de Catalunya en el context canviant i incert d’un món en transformació.


El Blog ampliarà, d’aquesta manera, els continguts que l’Institut fa a mans de les institucions, investigadores i investigadors, i acadèmics i acadèmiques interessats en les diverses qüestions relatives a l’autogovern que es projecten sobre disciplines diverses i, en ocasions, superen les fronteres entre elles, així com a la ciutadania interessada, amb la finalitat de proporcionar eines per al debat i perspectives per avançar en la construcció d’un marc institucional resilient, inclusiu i eficaç, que respongui adequadament als reptes que planteja la societat contemporània. D’altra banda, aquesta nova eina permetrà la interacció, tot contribuint així a fer efectiva la voluntat d’obertura als diversos camps d’estudi i a les diverses sensibilitats i preocupacions que anima a tots i totes els que treballen a l’Institut d’Estudis de l’Autogovern.


Obrim, doncs, amb el Blog una nova porta per a la interacció amb els interessats i les interessades en la nostra activitat, una nova porta que complementa el ja veterà Butlletí. Ho fem des de la vocació de servei, amb la convicció que la comunicació efectiva de la nostra activitat i la generació de continguts en un format àgil i entenedor contribueix a complir amb les finalitats de la institució i proporciona a la societat catalana elements de reflexió per continuar perfilant el seu marc d’autogovern d’acord amb els reptes contemporanis. Us convidem a què us subscriviu i, amb això, rebeu les nostres novetats de la manera més còmoda i actualitzada possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s